Тотеми

3D SYSTEM
3D System

Буквите и рекламни елементи изработени по системата 3D SYSTEM, притежават характерна елегантност заради цялостното решение на системния профил.

Big SYSTEM
Big System

Чрез системата Big SYSTEM се правят огромни обемни букви и лога. Рекламите са много устойчиви на външни условия. Системата Big System е успешна при изработка на масивни светещи букви и лога.

Acrylic system
Acrylic System

Буквите и рекламите изработени по системата Acrylic System са впечатляващи. Те светят фронтално и странично.

LED Block SYSTEM
LED Block System

Относително новата система LED Block System се използва за направата на обемни светещи букви и лога, чрез акрилен блок.

Stainless Steel SYSTEM
Steel System

Системата Stainless Steel System, е в основата за създаване на обемни букви и лога от неръждаема стомана, наричана още инокс. Рекламите са блестящи през деня, през нощта излъчват неповторим ореол…

Flat SYSTEM
Flat System

Буквите и рекламите създадени по системата Flat System са изработени с естетика до съвършенство. Тази система е подходяща за външна и вътрешна реклама.

Wood SYSTEM
Wood System

Системата Wood System се използва основно за интериорни реклами. Рекламните елементи се правят от дърво, МДФ и шперплат. Получават се уникални комбинации от лакирано дърво или шперплат.

Retro SYSTEM
Retro Neon System

Ретро или модерна е системата Retro System? Тя се използва за направата на обемни светещи букви и лога, като се използва неоново осветление и лампи.