Steel System

Системата Stainless Steel System, е в основата за създаване на обемни букви и лога от неръждаема стомана, наричана още инокс. Рекламите са блестящи през деня, през нощта излъчват неповторим ореол. Осветлението е контражурно и се излъчва непряко, като се отразява във фасадата зад светещите реклами. Светещите букви изработени по системата Stainless Steel System създават имидж на марката, която рекламират.

Main 1  2   

 

Application

Неръждаемете метали могат да бъдат огледално сребърни, златни и дори с крейцвана текстура.

При оформянето на детайлите, прецизен оптичен лазер ги изрязва. Резултатът е букви и рекламни лога с много прецизна форма, метално излъчване и

4

великолепно ореолно осветление. Този вид реклами са изключително устойчиви на външни условия и на практика са вечни.

Системата Stainless Steel System е подходяща за изработка на светещи букви и реклами за външни условия, както и за вътрешни.

Най-често светещите обемни букви и лога от инокс се използват, когато е необходима имиджова реклама. Този вид реклами използват финансови организации, правителствени сгради, клиники, молове и др. Системата Stainless Steel System създава престиж на марките и допринася за техния успех. Нашата система за изработка на този вид букви гарантира за прецизността, качеството и равномерното осветление при дълги години работа на външни условия.

Когато изработваме букви за вътрешни условия обръщаме сериозно внимание на детайлите. В нашето производство качеството на детайлите се определя от високо-ефективните машини, с които разполагаме. Екипа е добре запознат с процедурите за изработка и успешно ги прилага.

Technical Description

Stainless Steel System се състои фронт и страница. При изработка на светещи обемни букви и лога дебелината на материала се избира според размера. Най-често е в границите между 0.5 и 2 мм. Детайлите се подготвят от FIBER лазер, който прецизно изрязва детайлите, като в процеса се използва газ азот. Така детайлите са прецизни и предпазени от потъмняване.

Страницата на рекламните знаци се изработват от CNC профилираща машина, която ги огъва и оформя по зададен проект. Фронта /лицето/ на рекламните елементи и страницата /борда/ се сглобяват здраво чрез плазмена или точкова заварка.

Осветлението се поставя вътре в буквата и се насочва към фасадата. Системата Stainless Steel System включва дистанционери, направени от неръждаема стомана оформени на струг. Дистанционерите са от 2 части - първата се закрепва за рекламния елемент, а втората се анкерира към фасадата.

Освен за закрепване те служат и за регулиране на разстоянието между фасадата и осветлението за получаване на равномерна светлина. Дистанционерите се използват, като в тях се внедряват проводниците за захранване на рекламните елементи. Много често, когато фасадата е гланцова например от еталбонд, стъкло или ПВЦ панел, в основата на буквата се вгражда опалов плексиглас между 8 и 10 мм, който предпазва от отразяване на точки при осветяването. За осветяване се използват LED модули с голям ъгъл на разсейване. Цвета е по избор.

FAQ

Q: Има ли други цветове, различни от фабричните?

A: Може да се направи всякакъв цвят, процедурата е чрез прахово боядисване. Често има възможност да се използва специфична нова ламарина. Индустрията постоянно развива металните ламарини.

Q: Какво ще се случи с буквата или светещото рекламно лого ако върху него падне градушка?

A: Рекламите изработени от неръждаема стомана със системата Stainless Steel System са много устойчиви. Дори градушка трудно би ги повредила.

Q: Как се почистват рекламите от неръждаема стомана, инокс?

A: Най-подходящ е спрей съдържащ бензизотиазол и метилизотиазол. Има ги, като стандартни препарати за почистване на печки и кухни от инокс. Рекламните елементи се напръскват и след това се забърсват с чиста, суха кърпа или хартия. Преди употреба прочетете етикета.

Interesting

Невероятен е ефекта, който светещите букви направени от неръждаема стомана Stainless Steel System демонстрират.

През деня имат характерния за метала бляскав вид, а през нощта имат светеща корона. В последните години индустрията предлага все повече метали с уникални цветове и текстури.

Неръждаема стомана V4a 4571 крейцвана, месинг, мед, кортенова стомана придава ръждив ретро ефект, титаново злато или неръждаема стомана в други уникални цветове.