Flat System

Буквите и рекламите създадени по системата Flat System са изработени с естетика до съвършенство. Тази система е подходяща за външна и вътрешна реклама. Същевременно позволява свобода на дизайна, придава усещане за лъскав допир с витражно LED осветление във всички посоки. Системата Flat System е съчетание от компактен размер с ефективност, които дават на Вашата реклама стилен външен вид.

Main

1

2   3

 

Application

4

Обемните букви и лога, направени чрез системата Flat System, излъчват интензивно осветление, интегрирано в малка форма, като излъчват привличаща вниманието светлина.

При изработката се използват широка гама материали, които се оформят много прецизно чрез обработка със CNC машини на акрил, пвц, неръждаема стомана, алуминий и други материали. Често Flat System използва няколко различни материала, съчетани в една композитна форма. Съчетаването на материали позволява използването на акрилно стъкло, където рекламните елементи трябва да светят заедно с метал за фронт, придавайки блестящ вид на фронта.

5

Комбинациите между ПВЦ, акрилно стъкло, метал и LED осветление създават неограничени възможности за буквите и рекламните знаци.

Използвайки системата Flat System, индустриално може да се произвеждат светещи рекламни букви за фасади с елегантен и компактен вид. Тази система създава рекламни eлементи с много ниска себестойност. Поддръжката е удобна и евтина. Прилага се, както при изработката на изключително малки букви и лога, така и при по-големи реклами.

Системата е най-успешна при изработка на светещи елементи, рекламни знаци, лога и букви с размери от 2 до 60см. 

Technical Description

6

Изработката на рекламни елементи чрез системата Flat System се прави индустриално, като различните материали се оформят прецизно с използването на CNC лазер за акрил, Fiber лазер за метал и рутер, който реже, гравира и оформя детайлите. Рекламата може да се състои от един до няколко отделни слоя.

Системата Flat System е базирана на дългогодишен инженерен опит от това, как да се оформят отделните слоеве, позицията на осветлението и сглобяване до начина на монтаж.

При изработката се взима под внимание видовете материали, които се използват. Съществено при проектирането са габаритните размери и теглото на рекламния елемент, а в зависимост от температурното разширение се определя допуска на отделните слоеве.

След подготовка на чертежите, производството протича много бързо, а сглобяването е лесно и прецизно. Това гарантира дълга работа на рекламните елементи.

FAQ

Q: Как се монтират малки букви върху витрина изработени със системата Flat System?

A: При монтажа се използва шаблон. Буквите се произвеждат, като върху основата им се монтира кристален двоен тейп. Това позволява директно залепване върху витрините. Ако основата е боядисана стена се използва двоен тейп с пяна и пулиоретаново лепило.

Q: Какво ще се случи с буквата или светещото рекламно лого ако върху него падне градушка?

A: Най-вероятно при директен удар заради композитната структура на рекламите и сравнително малката квадратура на рекламите в разрез, след удар ще има малки щети.

Interesting

8

 

Уникална възможност с Flat System е изработка на светещи рекламни букви и лога с практически неограничени възможности.

Системата може да се използва за направата на оригинални дизайнерски продукти, като се комбинират всякакви материали.

Изпратете Вашата идея и ние ще Ви помогнем да я реализирате със системата Flat SYSTEM.