Wood System

Системата Wood System се използва основно за интериорни реклами. Рекламните елементи се правят от дърво, МДФ и шперплат. Получават се уникални комбинации от лакирано дърво или шперплат. Използването на МДФ позволява изработката на обемни елементи за офиси, шоурууми и информационни стени. Системата Wood System представлява цялостни решения за гъвкави вътрешни инсталации. Уникално впечатление правят комбинации с лед осветление и крушки, като се създава ефект на уют в интериора.

Main

1

2   3

 

Application

4

Производството на рекламни елементи с дървесна текстура правим със системата Wood System. Основното приложение на системата е за рекламни решения в интериора. При използването на дърво и шперплат може да се правят качествени дизайнерски решения, когато рекламните елементи изглеждат неподправено и сякаш докоснати от природата.

При оцветяването се използват висококачествени масла, които придават меки и пастелни цветове на рекламните букви и лога. Комбинациите на цветове са стотици, като след нанасяне маслата предпазват дървото или шперплата, засилват ефекта на фладера и го правят елегантно сатениран.

Ние успешно прилагаме и иновативни материали, заедно с естествените. Резултатът може да е невероятно ретро излъчване съчетано с модерна нотка. Системата Wood System се прилага и при изработката на рекламни букви и елементи с МДФ. Резултатът се получава благодарение на прецизното оформяне на материала с CNC машина и качествено полиране и боядисване в камера. При системата Wood System, LED осветлението се използва, както за контражурно, поставено зад буквите, така и фронтално осветяване.

Комбинацията между дърво, шперплат, анодиран алуминий и осветление привлича вниманието, създавайки неповторими пастелни нюанси. Системата се използва при създаването на светещи елементи за информационни стени, хотели, заведения, магазини и клубове.

Technical Description

5

При изработката детайлите се оформят чрез прецизни CNC машини за рязане и гравиране. Инженер с опит проектира чертежите и начина на монтаж. Рекламите направени чрез системата Wood System използват листове шперплат, МДФ или дървесина. Листовия материал може да бъде от 3 до 40мм. Когато рекламните елементи трябва да светят в зависимост от геометрията на рекламния елемент се изчислява осветлението, неговото позициониране и свързване.

Рекламния елемент може да има и борд за по-голям обем. Когато буквите и рекламните елементи се правят от МДФ, материала първо се оформя чрез рутер. След това елементите се полират, като ъгъла между фронта и страницата се заобля.

Следва боядисване в камера с основа грунд, полиране и накрая се нанася боя, върху която може да се нанесе още един слой с лак. Системата Wood System е само за интериорни решения.

FAQ

Q: Какво трябва да се поддържа на реклами направени със системата Wood System?

A: Рекламните елементи направени със системата може да бъдат от МДФ, шперплат или дърво. Само тези, които са направени от шперплат и дърво имат нужда от поддръжка. Както всеки естествен материал, може да се поддържа, чрез нанасяне на масло за дърво. Това ще обнови материала, като му придава и по-добър външен вид, подчертавайки структурата. Това се налага след 2-3 години употреба. Маслата се нанасят с четка с твърд косъм, валяк с микрофибър или плат без власинки, като 1 литър може да покрие 24 кв.м. 

Interesting

При използването на системата Wood System има възможност рекламните елементи да получат специфична гравюра върху фронта.

Ефекта се прави с CNC лазер, който гравира и чрез висока температура може да нанесе прецизно изображение върху дърво или шперплат.

Композициите между естествени материали, композитни, акрил и метали са неограничени. Ние може да превърнем Вашето въображение или идея в реалност!