New System

При използването на множество модерни технологии, резултатът е фантастични обемни букви и рекламни знаци. При изработка използваме иновативни технологии базирани на 3D принтиране, обработка на фибран, вакуумно формоване и дигитално осветление. Системата New System е успешна при изработка на фантастични светещи букви и лога. Реклами направени чрез системата New System ще надминат Вашите очаквания.

Main

1

3

 

Application

2

Основно предимство на системата New System е иновативния подход в производството на светещи обемни букви и лога.

Рекламите се проектират, като се залагат най-модерните технологии за 3D печат и обработка. Използва се вакуумно формоване, двукомпонентни полимери, отливки и осветление, управлявано по DMX протокол. Резултатът е прекрасен, защото множеството различни материали имат различни предимства, които се комбинират и създават изключително въздействащ ефект.

Предимство е ниската себестойност, защото голяма част от детайлите се правят от машини, които спестяват време и следователно ръчния труд е намалява. Приложението на системата New System, е подходящо за специфични и сложни дизайни. Този вид обемни букви и лога може да имат и допълнителни функции, вграждани в по-големи инсталации.

Technical Description

Системата New System е съвкупност от 3D софтуер, с който се проектират рекламите. Богата гама от материали и модерни машини, които използват множество, оси за печат и фрезоване на детайли.

Процеса започва с първоначална визуализация, която се одобрява от клиента. След одобрение се прави проект.

Изработката започва с направата на матрица, която се използва за термоформоване или леене. Друга част от рекламните елементи се оформя чрез рязане и гравиране от CNC машини.

Процеса завършва чрез сглобяване и финално художествено оформление. Когато се правят светещи обемни букви и лога в тях може да се инсталира дигитално управляемо осветление. 

FAQ

Q: Скъпа ли е изработката на толкова футористични реклами чрез системата New System?

A: Системата се базира на машинна изработка на детайлите, като те се проектират с удобен и бърз софтуер. Избора на материали е неограничен, което позволява във всеки детайл да са вложи най-подходящия материал. Това гарантира успешното и икономически изгодно производство на обемни 3D рекламни елементи с фантастична визия.

Interesting

Със системата New System може да се изработват и реклами, които имат повече от едно приложение. Пример за това са светещи контражурно букви, които позволяват в рекламата да се поставят книги.