Фирма НЕОН.БГ ООД е една от бързо развиващите се фирми в областта на външната реклама. Започва дейността си, основно като производител на елементи и реклами от неон, но много скоро усърдието и амбициозността на екипа от млади специалисти, допринасят за разширяване на производството. 

В момента НЕОН.БГ притежава собствена производствена база, голям набор от съвременно високо технологично оборудване и предлага на клиентите си все повече и по-разнообразни продукти и услуги.

Зад гърба ни са доста реализирани проекти, затворени в пълен производствен цикъл: от консултиране на клиентите при избора им на адекватна външна реклама, през изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, до изработка и монтаж на избраната външна реклама. И не на последно място гаранционно и извънгаранционно 24-часово сервизно обслужване.

За нас няма производствени граници, ние можем да превърнем в реалност всяка ваша идея с мотото „бързина, качество, конкурентни цени”

Георги Трайков

Мениджър

Цветелина Трайкова

Финанси

Лена Симеонова

Търговски отдел

Стефан Душанов

Лазерно рязане

Бисер Целов

Мениджър монтажи

Георги Литов

Рутерно рязане

Петър Негойчев

Асемблиране

Пламен Петров

Електро

Христо Трайков

Електроника

Николай Герасимов

Проектиране

Димитър Бибишков

Рутерно рязане

Георги Бъчкаров

Абкант

Теодор Илиев

Отдел разработка

Ангел Ставрев

Отдел разработка

Христо Трайков

Програмиране

Борислав Андреев

Уеб Дизайн

Неон.бг е основана

НЕОН.БГ е основана през 2002 година от Георги Трайков, с дейност производство на реклами от неон. Много скоро усърдието и амбициозността на екипа от млади специалисти,  допринасят за разширяване на производството. Започва производство на обемни букви, светещи кутии, тотеми и декори за телевизии.

2002

Първа производствена база

През 2005 година фирмата инвестира в собствена производствена база, като закупува терен и започва строителството на офис сграда и производствено хале. Проекта приключва успешно през 2007 година.

2005

В следващите години екипа на фирмата успява да увеличи значително производството на реклами, като продуктите стават все по успешни. Много агенции поръчват светещи реклами и НЕОН.БГ става техен приоритетен доставчик и печели доверието на  все по-големи компании и започва да изработва реклами за банки, мобилни оператори, софтуерни компании и дори клиенти извън страната.

2005

Нова производствена база

През 2010 година основната част на производството се мести в много по-голяма база, намираща се в бившия Завод електроника в София, бул. „Шипченски проход” 63

2010

Интер Експо Център

През 2011 година фирмата участва на първото си изложение в Интер Експо Център. На изложението НЕОН.БГ показва много продукти в областта на външната реклама, както и специализиран профил за производство на обемни букви – „3D SYSTEM” Полша. Гости на изложението са собственика и финансовия директор на полската фирма.

2011

По това време НЕОН.БГ става изключителен представител за България на полската система за изработка на обемни букви. Високото качество на профила допринася за установяването на НЕОН.БГ, като един от големите производители на обемни букви.

Производството се увеличава и НЕОН.БГ произвежда и монтира обемни букви за много клиенти, като паралелно прави над 90 офиса само за 1 клиент и започва да използва LED осветление.

 

2011

Създаване на склад

НЕОН.БГ започва да внася материали и създава склад през 2014 година  с много компоненти в областта на рекламата. Светодиодното осветление е вече силно развито и основно предимство е наличност на качествени LED модули, трансформатори и други директно от производителите.

2014

Голямото предизвикателство

В края на  2015 и началото на 2016 година компанията е одобрена да изпълни огромна поръчка по ребрандиране на външни реклами за мобилния оператор “Теленор”. Рекламите са в цялата страна, трябва да са огромни по размери, но и срока е кратък -   3 месеца! Екипа на НЕОН.БГ е изправен пред сериозно предизвикателство. Въпреки огромната отговорност, след няколкочасова оперативка на екипа, решението е ясно, след сериозна подготовка  производството да стартира незабавно. Резултатът е перфектен, въпреки рекордния обем изработени реклами и ограниченото време за монтажа, в цялата страна, срока е спазен и пръчката е успешна.

Ye

2015

През следващите месеци НЕОН.БГ изработва и монтира множество реклами, като е изработена и монтирана  реклама върху една от най-високите сгради в България на височина 90 метра с помощта на алпинисти. Фирмата изработва, монтира и узаконява с помощта на дългогодишния си партньор Про Инженеринг груп една от най- дългите реклами в гр. София над 42 метра.

А не

2016

Производствено разширение

След закупуване на втора машина през 2017г. Освен за собствено производство НЕОН.БГ започва все по-често да произвежда и детайли за други компании, както и за промишлеността. В рамките на месец фирмата произвежда над 2000 детайла, като вече клиентите често са немски, норвежки  и френски компании.

2017

Нова техника!

Старта на 2018 година започва с пускането в производство на презизен японски абкант AMADA серия HG с 11 сервоуправляеми оси и 3D софтуер базиран на Solid Works.

Japanese Kaiju

2018

Годината е много успешна, защото НЕОН.БГ инсталира в производството си и Fiber лазер снабден с мощен импулсен източник на IPG Photonics. Машината е предназначена за прецизно рязане на метал.

2018