За нас

Фирма НЕОН.БГ ООД е една от бързо развиващите се фирми в областта на външната реклама. Започва дейността си, основно като производител на елементи и реклами от неон, но много скоро усърдието и амбициозността на екипа от млади специалисти, допринасят за разширяване на производството. 

В момента НЕОН.БГ притежава собствена производствена база, голям набор от съвременно високо технологично оборудване и предлага на клиентите си все повече и по-разнообразни продукти и услуги.

Зад гърба ни са доста реализирани проекти, затворени в пълен производствен цикъл: от консултиране на клиентите при избора им на адекватна външна реклама, през изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, до изработка и монтаж на избраната външна реклама. И не на последно място гаранционно и извънгаранционно 24-часово сервизно обслужване.

За нас няма производствени граници, ние можем да превърнем в реалност всяка ваша идея с мотото „бързина, качество, конкурентни цени”

Георги Трайков Управител
Цветелина Трайкова Финанси
Лена Симеонова Търговски Отдел
Стефан Душанов Лазерно рязане
Бисер Целов Мениджър Монтажи
Георги Литов Рутерно Рязане
Людмила Здравкова Дизайн
Петър Негойчев Мениджър Асемблиране
Пламен Петров Електро
Христо Трайков Електроника
Николай Герасимов Проектиране
Ангел Теодор
Христо Трайков